Arròs cremós de ceps amb llagostins a la graella

logo aula mercat, petit OKlogo aula mercat, petit OK

         

 

 

 

     

 


Ingredients

  • 10 Grams
    Ceps secs
  • 10 Grams
    Moixernons secs
  • Manat de Alls tendres
  • Porros
  • 500 Grams
    Cep fresc o congelat
  • 500 Grams
    Barreja bolets
  • 360 Grams
    Arròs carneroli
  • 1 Cullerades sopera
    Caldo
  • 100 Grams
    Parmesà
  • 1 Cullerades sopera
    Mantega

Elaboració

  1. Remullar els bolets secs.
    Per fer la marca sofregirem el porro i els alls tendres amb la mantega.
    Un cop daurats afegirem els bolets remullats

  2. En una paella posarem mantega i sofregirem els ceps frescs i afegirem l’arròs i la marca.
    Ho barrejarem tot bé i anirem afegint caldo i remenant.
    Salarem al gust.
    Acabarem amb un polsim de parmesà

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Arròs cremós de ceps amb llagostins a la graella”