• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Tallers de primavera a l’Aula Mercat

Les cuines del món ens portaran a visitar Mali, la Índia i França. Dins el cicle de cuina de mercat, amb en David Sanglas, coneixerem els menuts i al “Tu no ho llencis!” dedicarem 2 sessions a la cuina de carmanyola. No oblidem la cuina en idiomes, els dimarts, per preparar les vacances d’estiu ni les postres, on la Gemma Clofent ens ensenyarà a fer mousses i escumes. Com a novetat, introduïm l’espai “Avui presentem” per fer demostracions de productes a càrrec de comerços locals. Aquest trimestre ens visiten la Cooperativa Sambucus i l’espai d’alimentació ecològica, l’ECO-biològic. Ja podeu fer les vostres inscripcions aquí o bé per telèfon al 93 851 50 22 (matins)
Activitats Aula Mercat primavera

Activitats Aula Mercat primavera

Etiquetes, , ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible