• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Avui presentem,…

Dijous, 30 de març, arriba “Avui presentem,…”, l’espai per a la divulgació i la promoció de comerços i empreses, de l’Aula Mercat. El darrer dijous de cada mes, a l’Aula Mercat, farem demostracions de productes, estris de cuina, showcookings,… i totalment gratuït! Les primeres convidades són la Xènia i la Montse, propietàries de l’empresa lacompra.cat  i apassionades de la cuina. Per assistir als showcookings, cal que feu les vostres inscripcions en aquest enllaç o bé truqueu al telèfon 93 851 50 22 (matins). Si voleu presentar el vostre projecte gastronòmic envieu-nos un correu a  [email protected]

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible