• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

4a Caminada gastronòmica el 14 de maig

El diumenge, 14 de maig, celebrem la 4ª edició de la Caminada Gastronòmica a Manlleu i us volem convidar a tots vosaltres a participar-hi. Sortirem a les 9h del matí de davant del Mercat Municipal de Manlleu i farem un recorregut de 12 kilòmetres pels racons del voltant de Manlleu on anirem trobant parades amb tastets gastronòmics amb productes del Mercat i acabarem amb un vermut davant del Mercat. Podeu fer les vostres inscripcions a qualsevol comerç del Mercat o bé aquí I per a qualsevol cosa ens podeu trobar trucant al 93 851 22 50 Us hi esperem! i si voleu recordar la caminada de l’any passat, aquí teniu el vídeo!

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible