Verat Escabetxat

verat escabetxatverat escabetxat
Raccions 4
Temps de preparació
30m

Ingredients

  • 700 Grams
    Verat
  • 100 Grams
    ceba tendra
  • 100 Grams
    carbassó
  • 100 Grams
    pastanaga
  • 150 Grams
    d'oli
  • pebre en gra
  • llorer
  • farigola
  • 50 Grams
    vinagre de xerès
  • pebre vermell
  • 250 Grams
    sal
  • 250 Grams
    sucre
  • verdures envinagrades

Elaboració

  1. Netegem els verats i en fem filets i els marinem amb la barreja de la sal, el sucre i el pebre.

  2. Ho deixem reposar durant 20 minuts, i després ho netegem bé , assequem i reservem.

  3. Fem les verdures en escabetx. Tallem totes les verdures a la brunesa. Primerament ho sofregim sense que agafi color la ceba i la
    pastanaga amb l’oli d’oliva, i tot seguit el carbassó. Hi afegim els grans de pebre, el llorer i la farigola seca

  4. Ho deixem coure tot junt i ràpidament hi tirarem el pebre vermell i el vinagre. Parem el foc i tirem l’escabetx calent sobre els verats
    reservats. És ara quan incorporarem les verdures envinagrades.
    L’escabetx encara és molt millor si té algun dia de repòs

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Verat Escabetxat”