Trufes de crema de castanyes

DSC 1012DSC 1012
Cuiner/a
Categoria

     

Ingredients

  • 150 Grams
    crema de castanyes
  • 60 Grams
    mantega
  • 100 Grams
    xocolata de cobertura negra
  • 100 Grams
    cacau en pols
  • castanyes torrades i picades per arrebossar

Elaboració

  1. Fondre la xocolata al microones o al bany maria

  2. Incorporar la mantega pomada i la crema de castanyes. Barrejar fins obtenir una mescla homogènia

  3. Incorporar el cacau en pols i barrejar bé. Deixar reposar la mescla a la nevera fins que agafi cos, una ½ hora.

  4. Fer boletes petites (d’uns 10g) i arrebossar-les amb les castanyes picades (o també cacau en pols, fideus de xocolata, sucre amb canyella...)

  5. Col·locar dins de papers de bombons i reservar a la nevera.Treure les trufes una estona abans de menjar-les per tal que agafin temperatura ambient

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Trufes de crema de castanyes”