Torró de xixona
Ingredients
Elaboració
Escalfeu el forn a 180º
Poseu les ametlles a la safata del forn ben planes i ho poseu a torrar uns 8 minuts aproximadament. Deixeu refredarPoseu les ametlles i el sucre al got i programeu 1 min./vel.6, o fins que l’ametlla comenci a treure l’oli i quedi una massa
Afegiu la ratlladura, la mel, lai barregeu 20 seg./ vel.6.
Folreu el motlle amb el foli i al damunt hi poseu la massa ben apretada, acabeu de tapar amb el mateix paper. Deixeu reposar un mínim de 5 dies.
Guardeu-lo en un lloc fresc i secElaboració tradicional
Escalfeu el forn a 180º
Poseu les ametlles a la safata del forn ben planes i ho poseu a torrar uns 8 minuts aproximadament. Deixeu refredarTrossegeu les ametlles amb el sucre amb una picadora, molinet... fins que quedi una massa i les ametlles comencin a treure oli
Afegiu la ratlladura, la mel, la canyella i barregeu
Folreu el motlle amb el foli i al damunt hi poseu la massa ben apretada, acabeu de tapar amb el mateix paper. Deixeu reposar un mínim de 5 dies Guardeu-lo en un lloc fresc i sec.
Comentaris
No hi ha comentaris encara