Torró de xixona

Categoria

 

 

  

 


Ingredients

  • 300 Grams
    d’ametlla Marcona
  • Ratlladura d’una llimona
  • 15 Grams
    mel
  • 150 Grams
    sucre
  • Canyella amb pols (opcional)
  • motlle de torró
  • foli

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180º
    Poseu les ametlles a la safata del forn ben planes i ho poseu a torrar uns 8 minuts aproximadament. Deixeu refredar

  2. Poseu les ametlles i el sucre al got i programeu 1 min./vel.6, o fins que l’ametlla comenci a treure l’oli i quedi una massa

  3. Afegiu la ratlladura, la mel, lai barregeu 20 seg./ vel.6.
    Folreu el motlle amb el foli i al damunt hi poseu la massa ben apretada, acabeu de tapar amb el mateix paper. Deixeu reposar un mínim de 5 dies.
    Guardeu-lo en un lloc fresc i sec

  4. Elaboració tradicional
    Escalfeu el forn a 180º
    Poseu les ametlles a la safata del forn ben planes i ho poseu a torrar uns 8 minuts aproximadament. Deixeu refredar

  5. Trossegeu les ametlles amb el sucre amb una picadora, molinet... fins que quedi una massa i les ametlles comencin a treure oli

  6. Afegiu la ratlladura, la mel, la canyella i barregeu

  7. Folreu el motlle amb el foli i al damunt hi poseu la massa ben apretada, acabeu de tapar amb el mateix paper. Deixeu reposar un mínim de 5 dies Guardeu-lo en un lloc fresc i sec.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Torró de xixona”