Torró de trufa

Categoria

Ingredients

  • 100 Grams
    xocolata 70% (Maragda)
  • 75 Grams
    nata líquida
  • 115 Grams
    xocolata negra 70% (Maragda)
  • 115 Grams
    xocolata amb llet (Jade)
  • raget de conyac o licor al gust
  • motlle de torró

Elaboració

  1. Elaboració amb thermomix: Poseu els 100 gr. de xocolata de la cobertura al got i i ratlleu 5 seg./vel.8. Després desfeu 5 min./50ºC/ vel.2

  2. Napeu el motlle i deixeu refredar

  3. Escalfeu la nata 2 min./100ºC/vel.2.

  4. Afegiu la xocolata i tritureu 10 seg./vel.3-5

  5. Un cop tinguem la xocolata desfeta afegiu-hi un raget de conyac o licor al gust. Ompliu el motlle i deixeu reposar

  6. Desmotlleu i decoreu al gust. Guardeu en un lloc fresc i sec

  7. Elaboració tradicional: Desfeu la xocolata de la cobertura amb un cassó al bany maria a foc lent.

  8. Napar el motlle i deixar refredar

  9. Escalfar la nata sense que bulli

  10. Afegir la xocolata i remenar fins que la xocolata quedi ben desfeta

  11. Un cop tinguem la xocolata desfeta afegir un raget de conyac o licor al gust, barregeu i ompliu el motlle. Decorar a gust. Guardar amb un lloc fresc i sec

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Torró de trufa”