Tàrtar de tonyina amb soja, mostassa antiga, ous de truita i fulls verds
Ingredients
Elaboració
1.És aconsellable congelar els talls de tonyina que hem comprat prèviament, per evitar problemes d'intoxicació per anisakiasis
2.Al tenir els talls de llom de tonyina congelats també ens ajudarà a poder-los tallar amb més precisió
3.Desongelem els talls de llom de tonyina (d'un dit d'ample com a molt). Quan porten uns 10 minuts fora del congelador, tindran la consistència adequada per poder-los "picar" a dauets, havent retirat prèviament la pell de la tonyina
4.En un bol de vidre aboquem els dauets de tonyina i afegim la soja. Hem d'incorporar la justa perquè la tonyina l'absorbeixi. En posem entre dues i tres per 200g de tonyina
5.A continuació hi afegim mitja cullerada de mostassa antiga, cibolet i pebre negre
6.Ho remenem tot plegat i ho deixem marinant uns dos minuts
7.Passat aquest temps ho reguem amb una mica d'oli d'oliva que ens amorosirà la mescla
8.Ja està llest per emplatar
Comentaris
No hi ha comentaris encara