Tabulé

21/11/2019
0 Comentaris
tabuletabule

Ingredients

  • 350 Grams
    de búrgul
  • 2
    albergínies
  • 2
    tomàquets
  • 1
    ceba tendra
  • panses de corint
  • alfàbrega o menta
  • comí
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Coeu l’arròs i l’amaniu amb el preparat d’arròs de sushi.
    El deixeu refredar.

  2. Escaliveu les albergínies i les deixeu refredar.

  3. Hidrateu les panses.

  4. Talleu a daus petits el tomàquet, la ceba i l’albergínia escalivada.

  5. Barregeu amb al búrgul i les panses.

  6. Tritureu la menta o l’alfàbrega amb oli d’oliva.

  7. Amaniu la barreja amb l’oli i una mica de comí.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tabulé”