Ssam Vietnamita de secret de porc amb xiitakes



Ingredients

  • 250 Grams
    Xiitakes
  • 250 Grams
    secret de porc
  • 8
    fulles d'enciam
  • 1/2
    ceba de Figueres
  • salsa de soja
  • vinagre de vi blanc
  • coriandre
  • sèsam

Elaboració

  1. Netegem les fulles d’enciam i les tallem en la forma desitjada.

  2. Tallem a tires la ceba i la cobrim 10 minuts de vinagre i aigua.

  3. Saltem els xiitakes i un cop saltats els ruixem amb salsa de soja.

  4. Coem el secret i el tallem al biaix a uns 2 cm.

  5. Muntem el ssam posant el cordonet a baix.

  6. Repartim els xiitakes i posem unes tires de ceba i unes fulles de coriandre.

  7. Empolvorarem una mica de sèsam.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Ssam Vietnamita de secret de porc amb xiitakes”