Salmó marinat amb torradetes i mantega d’herbes

11/12/2019
0 Comentaris
Salmó marinat amb torradetes i mantega d'herbesSalmó marinat amb torradetes i mantega d'herbes

Ingredients

  • 400 Grams
    de filet de salmó
  • 300 Grams
    de sal
  • 200 Grams
    de sucre
  • 1
    pell de llimona i taronja
  • pebre en gra (pot ser negre, de Sichuan i de Jamaica)
  • coca del mossèn (o torradetes de qualitat)
  • 300 Grams
    de mantega a temperatura ambient
  • herbes aromàtiques (julivert, romaní i cibulet)

Elaboració

  1. Desespineu el salmó, congeleu el salmó 24 hores i descongeleu-lo dins la nevera.

  2. Barregeu la sal, el sucre, la pell de taronja i llimona, i els pebres: Cobriu el salmó amb aquesta barreja, poseu-lo a la nevera 24 hores.

  3. Barregeu la mantega amb les herbes ben picades, feu un rotlle amb paper film i deixeu endurir a la nevera.

  4. Feu les torrades amb la coca del mossèn amb oli d'oliva verge i un pessic de sal 5 minuts al forn a 180ºC.

  5. Feu els canapès amb la coca del mossèn, una mica de mantega d'herbes i el salmó filetejat al damunt donant-li volum.

  6. Decoreu amb una mica de cibulet

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Salmó marinat amb torradetes i mantega d’herbes”