Salmó amb verdures i salsa de soja


  

 

 


Ingredients

  • lloms de salmó (80-100 g)
  • 60 Grams
    ceba
  • 50 Grams
    carbassó
  • 50 Grams
    pastanaga
  • fulles d'espinacs
  • cullerades de salsa de soja líquida
  • Sal
  • pebre
  • farigola
  • cullerades d'oli d'oliva

Elaboració

  1. Talla totes les verdures en bastonets, menys les fulles d'espinacs que les posarem senceres

  2. Situa-les en el fons de l'estoig i salpebre.
    A continuació, salpebre el salmó I posa-hi farigola

  3. Posa'l damunt de les verdures i aboca l'oli i la soja.
    Tanca l'estoig, introdueix-lo al forn, preescalfat a 190ºC, i cou durant 8-10 minuts

  4. Temps de cocció al microones: 6/7 min. per les verdures i 2 min. pel peix

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Salmó amb verdures i salsa de soja”