Rosquilles de vent”Pasta choux”

rosquilles pasta chouxrosquilles pasta choux

Ingredients

  • 125 Mililitres
    aigua
  • 75 Grams
    farina tamisada
  • 60 Grams
    mantega o llard
  • 2-3
    ous petits
  • sal

Elaboració

  1. Poseu l'aigua, la mantega i la sal el foc. Quan l'aigua bulli i la mantega s'hagi fos, aparteu-ho del foc. Afegiu-hi la farina de cop i remeneu-ho fins que la massa se separi de les parets. Espereu que perdi temperatura

  2. Afegiu-hi els ous d'un en un, integrant bé cada ou abans d'incorporar el seguent.El tercer ou bateu-ho a part i incorporeu-ne només el necessari, en funció del que admite la massa

  3. Poseu la massa dinsuna màniga pastissera amb el broc arrisat. Sobre un paper de forn, traceu cerceles ben separats. Coeu-los a 200 graus durant 15 minuts. Els últims 2 minuts deixeu la porta del forn uns mil.límetres oberta, augmentant-la amb una cullera, per tal que s'evapori tota la humitat

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Rosquilles de vent”Pasta choux””