Porros amb salsa d’alfàbrega

porrosporros
Categoria

   

Ingredients

  • porros tallats en trossos de 5 cm més o menys
  • cullerada d’alga wakame hidratada
  • Sal marina
  • Un grapat de fulles de julivert i alfàbrega
  • cullerada de pasta d’umeboshi
  • cullerada de llavors de carbassa, lleugerament torrades
  • cullerada de llavors de gira-sol, lleugerament torrades
  • grapat d’ametles o avellanes torrades
  • cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • rajolí d’aigua

Elaboració

  1. Rentar i tallar els porros i coure’ls al vapor amb un polsim de sal marina durant 5-10 min. també afegir-hi l’alga

  2. Per fer la salsa; triturar amb un turmix tots els ingredients i l’alga. Incorporar més aigua fins a trobar la consistència personal

  3. Col·locar els porros sobre un fons de salsa i decorar amb més salsa

  4. Decorar amb llavors torrades i fulla de julivert

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Porros amb salsa d’alfàbrega”