Pinya caramel.litzada amb espècies


Ingredients

  • 200 Grams
    sucre
  • 100 Grams
    d’aigua
  • Cullerades sopera
    anís estrellat
  • Cullerades sopera
    pebre negre en gra
  • Cullerades sopera
    ginebró
  • 1
    pinya
  • gelat de vainilla

Elaboració

  1. Feu un caramel daurat amb el sucre. Incorporeu-hi les espècies lleugerament picades i deixeu-les coure uns segons. Incorporeu-hi d'aigua tèbia i deixeu-ho coure 2 minuts. Tapeu-ho infusionar 15 minuts. Coleu-ho i reserveu el caramel especiat.

  2. Poseu la pinya pelada i tallada a rodanxes dins el caramel especiat i feu-la coure uns minuts

  3. Reserveu-la en fred junt amb el caldo de la cocció.

  4. Serviu la pinya amb una bola de gelat de vainilla a sobre

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pinya caramel.litzada amb espècies”