Pestiños

pestiñospestiños

Ingredients

  • 250 Grams
    farina
  • 75 Mililitres
    oli d'oliva suau o gira-sol
  • 75 Mililitres
    vi blanc
  • pell de llimona
  • 15 Grams
    d'anís verd (matafaluga)
  • oli per fregir
  • mel per al bany

Elaboració

  1. Escalfeu l'oli i infusineu-hi la pell de llimona i l'anís verd.Deixeu-lo refredar.Traieu la pell de llimona

  2. Barregeu la farina amb l'oli (amb les llavors d'nís i tot) i el vi blanc.Tapeu la massa amb paper film i deixeu-la reposar una estona

  3. Amb l'ajut d'un corró,esteriu la massa ben fina i talleu-la a quadrats de 5x5 cm.Amb una mica d'aigua, enganxeu les puntes de cada qudrat entre elles

  4. Fregiu els pestiños en oli abundat calent. Passeu-los per paper absorbent i banyeu-los amb la mel rebaixada amb unes cullerades d'aiagua. Tmabé es poden arrebossar amb sucre en lloc de la mel

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pestiños”