Pèsols amb menta

Cuiner/a
Categoria

     

 

 

 

   

Ingredients

  • 1200 Grams
    pèsols amb tavella
  • 2 Peces
    cebes
  • manat de menta fresca
  • 100 Grams
    mantega
  • 50 Grams
    farina
  • 1 Litres
    llet
  • unes raspadures de nou moscada
  • Sal

Elaboració

  1. Poseu una cassola al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull tireu-hi els pèsols. Un cop bullits els escorreu

  2. En una altra cassola hi poseu la mantega i la ceba tallada finíssimament i ho deixeu sofregir a poc a poc, evitant que agafi color

  3. Quan ja quasi està, hi afegiu les fulles de menta tallades molt finament; sofregiu-ho durant 1 minut i hi tireu la farina, remenant-ho bé amb un batedor.

  4. Finalment hi afegiu, a poc a poc, la llet acabada de bullir, sense deixar de remullar

  5. Un cop la farina s’ha diluït amb la llet, hi tireu els pèsols, ho amaniu amb sal i nou moscada i ho serviu

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pèsols amb menta”