Paté de pollastre

21/06/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 250 Grams
    ceba
  • 500 Grams
    fetge de pollastre
  • 300 Lliures
    llard de porc
  • 100 Grams
    nata
  • 100 Grams
    vi dolç pedro ximenes
  • sal
  • pebre
  • llorer

Elaboració

  1. Sofregim la ceba amb la meitat de llard.

  2. Hi afegim els fetges, el llorer, la sal i el pebre , i ho coem a foc baix.

  3. Quan els fetges siguin cuits, hi afegim en pedro ximenes i en deixem evaporar l'alcohol.

  4. Seguidament hi afegim la nata i ho deixem bullir 2 minuts.

  5. Retirem la fulla de llorer h hi afegim la resta de llard.

  6. Un cop el llard sigui fosc, parem el foc i ho deixem refredar 15 minuts.

  7. Triturem la barreja i la parem a punt de sal (si veiem que la mescla es talla ho deixem refredar més i tornem a triturar)

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Paté de pollastre”