Pastissets de moniato

DSC 1013DSC 1013
Cuiner/a
Categoria

 

Ingredients

  • 400 Grams
    moniato cuit i pelat
  • 200 Grams
    sucre
  • 100 Mililitres
    aigua
  • pell de llimona
  • branca de canyella
  • 300 Grams
    farina
  • 125 Mililitres
    d'oli
  • 25 Mililitres
    d'anís
  • 60 Mililitres
    moscatell
  • Confitura de moniato (recepta anterior)
  • Sucre per arrebossar

Elaboració

  1. Coure el moniato al forn a 190º fins que sigui tou. Deixar refredar i pelar.
    Triturar amb el túrmix el moniato, el sucre i l’aigua

  2. Posar-ho en un cassó junt amb la canyella i la pell de llimona. Coure-ho a foc baix durant mitja hora, removent de tant en tant per tal que no s’enganxi. Deixar refredar i reservar

  3. Barrejar els líquids i afegir-los a la farina.
    Quan quedi una massa homogènia, fer boletes amb la massa (d’uns 40g) i estirar-les entre dos papers de forn

  4. Farcir la massa amb la confitura. Doblegar el pastisset i segellar la vora amb una forquilla

  5. Coure’ls al forn a 180ºC uns 30 minuts fins que siguin daurats.
    Treure del forn i arrebossar-los amb sucre

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastissets de moniato”