Pastís de mill i coliflor amb crema de carbassa
- El mill és un cereal molt equilibrat i que reforça la digestió.
- La coliflor, com totes les crucíferes, és una verdura amb moltes propietats; vit C,
- la carbassa amb la seva dolçor natural ens ajuda amb la digestió
- Podeu afegir-hi tota mena de verdures, al plat.
- Si torreu el mill el fareu més alcalinitzant.
Ingredients
Elaboració
En una cassola de fons gruixut, salteu les cebes, durant 10 minuts, amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal
En una paella sense oli, torreu el mill rentat fins que s’assequi. Vigileu que no canviï de color. Afegiu-lo a la ceba junt amb la cúrcuma, el pebre, la coliflor, l’aigua i mitja cullerada de sal. Tapeu-ho i feu-ho bullir. Coeu-ho a foc mitjà-suau durant 25-30 minuts o fins que s’hagi absorbit el líquid.
Remeneu i aixafeu la massa amb un premsapatates o amb una espàtula fins a obtenir una massa homogènia. Aboqueu-ho en un motlle, aplaneu-ho i gratineu-ho uns quants minuts fins que es comenci a daurar
Cobriu el fons d’un plat amb tres cullerades de crema de carbassa o salsa de tomàquet. Damunt, col·loqueu-hi una porció de pastís de mill i decoreu-ho amb sèsam negre i cibulet picat
Per fer la crema de carbassa, sofregiu la ceba en una olla amb un polsim de sal i incorporeu la carbassa, afegiu aigua just fins a cobrir i deixeu coure 20 min, salar al gust i triturar
Comentaris
No hi ha comentaris encara