Pastís de mill i coliflor amb crema de carbassa

pasts de millpasts de mill
Categoria

  Per a 4 persones
  • El mill és un cereal molt equilibrat i que reforça la digestió.
  • La coliflor, com totes les crucíferes, és una verdura amb moltes propietats; vit C,
  • la carbassa amb la seva dolçor natural ens ajuda amb la digestió
  • Podeu afegir-hi tota mena de verdures, al plat.
  • Si torreu el mill el fareu més alcalinitzant.
     

Ingredients

  • vas de mill rentat i escorregut
  • vasos d’aigua mineral o caldo
  • cebes tallades a quadradets
  • coliflor, tallada petita
  • de culleradeta de cúrcuma i pebre negre acabat de moldre
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina fina
  • cebes tallades a mitges llunes
  • carbassa tallada a quadradets

Elaboració

  1. En una cassola de fons gruixut, salteu les cebes, durant 10 minuts, amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal

  2. En una paella sense oli, torreu el mill rentat fins que s’assequi. Vigileu que no canviï de color. Afegiu-lo a la ceba junt amb la cúrcuma, el pebre, la coliflor, l’aigua i mitja cullerada de sal. Tapeu-ho i feu-ho bullir. Coeu-ho a foc mitjà-suau durant 25-30 minuts o fins que s’hagi absorbit el líquid.

  3. Remeneu i aixafeu la massa amb un premsapatates o amb una espàtula fins a obtenir una massa homogènia. Aboqueu-ho en un motlle, aplaneu-ho i gratineu-ho uns quants minuts fins que es comenci a daurar

  4. Cobriu el fons d’un plat amb tres cullerades de crema de carbassa o salsa de tomàquet. Damunt, col·loqueu-hi una porció de pastís de mill i decoreu-ho amb sèsam negre i cibulet picat

  5. Per fer la crema de carbassa, sofregiu la ceba en una olla amb un polsim de sal i incorporeu la carbassa, afegiu aigua just fins a cobrir i deixeu coure 20 min, salar al gust i triturar

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastís de mill i coliflor amb crema de carbassa”