Pastís de llenties


Ingredients

  • pebrot escalivat
  • albergínies escalivades
  • 3/4 Kilograms
    llenties cuites
  • ous
  • 100 Mililitres
    llet de soja
  • oli, sal, pebre
  • nou moscada
  • formatge ratllat (opcional) Elaboració

Elaboració

  1. Unteu amb oli un motlle apte pel forn i col-loqueu per capes els ingredients

  2. Al fons hi poseu pebrot, a sobre llenties, a sobre albergínia, a sobre llenties i damunt de tot pebrot i albergínia barrejats

  3. Bateu els ous amb la soja, nou moscada, sal i pebre. Aboqueu la barreja al motlle. Si hi voleu formatge ratllat l’espolseu per sobre

  4. Coeu al forn a 180ºC, uns 20-30 minuts. Serviu calent o fred, acompanyat d’amanida

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastís de llenties”