Panna cota de maduixa

panna cota de maduixapanna cota de maduixa
Raccions 4
Temps de preparació
15m

Ingredients

  • 30 Mililitres
    llet
  • 30 Mililitres
    nata liquida sencera
  • 60 Grams
    sucre
  • 50 Mililitres
    coulis de maduixa
  • 250 Grams
    maduixes
  • 1
    beina de vainilla
  • 4
    fulles de gelatina

Elaboració

  1. rentar i tallar les maduixes i repartir-les entre sis gots

  2. posar la gelatina en remull en aigua freda

  3. bullir tota la llet i 20cl de nata liquida amb el sucre i la beina de vainilla tallada per la meitat i rascada

  4. treure del foc i afegir la gelatina escorreguda, remenar i afegir la resta de nata

  5. posar-ho als gots a sobre de les maduixes i refrigerar durant 4h

  6. afegir el coulis de maduixa a sobre de les panna cota

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Panna cota de maduixa”