Massapà per a panellets

panelletspanellets
Què necessitaràs?
Forn
Temps de cocció
2m

Ingredients

  • 200 Grams
    farina d'ametlla
  • 180 Grams
    sucre
  • 40 Grams
    flocs de patata
  • 80 Grams
    nata del 35% MG
  • 40 Grams
    d'aigua

Elaboració

  1. Escalfeu la nata amb el sucre. Incorporeu-hi els flocs de patata i barregeu-ho bé.

  2. Tireu-hi el sucre i barregeu.

  3. Finalment, incorporeu-hi l’ametlla i torneu a barrejar fins que quedi una massa ben homogènia. Emboliqueu-ho amb film i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.

  4. Separeu la massa en tantes parts com sabors vulgueu fer.

  5. Incorporeu-hi el sabor a cada part.

  6. Amb cada part, formeu un xurro llarg i prim i, amb un ganivet, talleu a trossets iguals el xurro, d’uns 15 grams cadascun.

  7. Doneu forma de boleta a cada trosset i decoreu-la segons el gust.

  8. Coeu els panellets 2 minuts a 220º.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Massapà per a panellets”