Pain d’épices

Pain d'épicesPain d'épices

Ingredients

  • 150 Grams
    melassa o sucre de canya
  • 100 Grams
    mel
  • 50 Grams
    sucre morè de canya (muscovado)
  • 150 Grams
    mantega
  • 125 Grams
    llet
  • 125 Grams
    d'ou
  • 300 Grams
    farina
  • 2 Grams
    sal
  • 20 Grams
    impulsor
  • 5 Grams
    canyella en pols
  • 2
    clau d'olor en pols
  • 2 Grams
    anís verd en pols
  • 2 Grams
    nou moscada en pols

Elaboració

  1. En un cassó escalfeu la mel, la melassa, el sucre i la mantega. Incorporeu-hi la llet i els ous. Incorporeu-hi la farina, la sal, l'impulsor i les espècies

  2. Aboqueu-ho dins u motlle encamisat tipus plum-cake i enforneu-ho a 170 graus durant 35 minuts

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pain d’épices”