Núvol de iogurt i fava tonca

21/06/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 250 Grams
    sucre
  • 6
    fulls de gelatina
  • 1
    clara d'ou
  • 60 Grams
    iogurt en pols
  • 4 Grams
    fava tonca ratllada
  • TPT de Maizena en pols

Elaboració

  1. En un cassó, feu un almívar el sucre. Quan arribi a 110 graus, tireu-lo en forma de rajolí sobre les clares mentre les munteu amb unes varetes elèctriques. Incorporeu-hi també la gelatina hidratada i escorreguda

  2. Deixeu muntar la preparació fins que perdi temperatura. Incorporeu-hi el iogurt i la fava tonca

  3. Amb l'ajut d'una màniga pastissera, escudelleu tires de la preparació sobre una safata coberta amb el TPT de maizena i sucre en pols. Espolseu-hi per sobre més TPT .

  4. Amb unes estisores talleu petites porcions de núvols. Acabeu-los d'arrebossar amb el TPT i guardeu-los a temperatura ambient tancats hermètics

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Núvol de iogurt i fava tonca”