Musclos saltejats amb vi ranci i pimentó de la vera

2012-10-06 12.29.582012-10-06 12.29.58
Cuiner/a
Categoria

         


Ingredients

  • 1 Kilograms
    Musclos de roca
  • cebes
  • Tomàquet cru triturat
  • got de ranci, raig de vi blanc
  • Pimentó de la vera
  • Picada (all, julivert, ametlla, avellana, oli)

Elaboració

  1. Netejar els musclos.
    Amb una paella preparar un sofregit amb la ceba i tomàquet

  2. A part es prepara la picada.
    Quan ja tens un bon sofregit hi afegeixes la picada i seguidament els musclos, amb el foc ben fort els vas saltejant

  3. Mentre els musclos es van obrint hi tires els vi ranci el vi blanc i el pimenton, segueixes saltejant i per fer una mica de salsa s’hi afegeix una mica d’aigua o de fumet.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Musclos saltejats amb vi ranci i pimentó de la vera”