Musclos en escabetx



Ingredients

  • 500 Grams
    Musclos
  • 0,15 Litres
    oli d'oliva
  • 1 Cullerades sopera
    Pebre vermell dolç
  • all
  • 2 Cullerades sopera
    Vinagre de vi blanc
  • fulles de llorer
  • xeres

Elaboració

  1. Netegeu els musclos

  2. Obriu-los en una cassola amb xerès

  3. Qaun s'hagin obert, els traieu la closca i els reserveu

  4. Poseu la meitat de l'oli en una paella i hi afegiu l'all tallat a làmines i les fulles de llorer

  5. Ho coeu a foc baix sense que agafi color

  6. Amb el foc parat, hi afegiu el pebre vermell. Ho remeneu 5 segons i hi afegiu la resta de l'oli.

  7. Passats 2 minuts ho decanteu sense que ens hi vagin a parar ni els alls ni el pebre vermell

  8. Hi afegiu el vinagre

  9. Finalment, salseu els musclos

Comentaris

  1. Betlem Parés

    ()

    Una recepte fàcil i molt bona. Gràcies

Afegeix un comentari