Musclos en escabetx



Ingredients

  • 500 Grams
    Musclos
  • 0,15 Litres
    oli d'oliva
  • 1 Cullerada sopera
    Pebre vermell dolç
  • all
  • 2 Cullerades sopera
    Vinagre de vi blanc
  • fulles de llorer
  • xeres

Elaboració

  1. Netegeu els musclos

  2. Obriu-los en una cassola amb xerès

  3. Qaun s'hagin obert, els traieu la closca i els reserveu

  4. Poseu la meitat de l'oli en una paella i hi afegiu l'all tallat a làmines i les fulles de llorer

  5. Ho coeu a foc baix sense que agafi color

  6. Amb el foc parat, hi afegiu el pebre vermell. Ho remeneu 5 segons i hi afegiu la resta de l'oli.

  7. Passats 2 minuts ho decanteu sense que ens hi vagin a parar ni els alls ni el pebre vermell

  8. Hi afegiu el vinagre

  9. Finalment, salseu els musclos

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Musclos en escabetx”