Mousse de xocolata i spéculoos

C360 2013-02-14-21-43-05C360 2013-02-14-21-43-05

   

Ingredients

  • ous
  • 100 Grams
    sucre
  • 250 Grams
    mascarpone
  • spéculoos
  • 100 Grams
    xocolata negra

Elaboració

  1. Barregem els rovells amb 50 gr. de sucre

  2. Triturem les galetes (spéculoos) i les afegim a la barreja anterior

  3. Afegim el mascarpone i barregem fins a tenir una massa homogènia

  4. Posem la xocolata al bany maria fins que es fongui i l’afegim a la preparació anterior amb cura

  5. Muntem les clares a punt de neu amb la resta del sucre (50 gr.) i les afegim delicadament a la barreja

  6. Deixem refredar a la nevera

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de xocolata i spéculoos”