Llet fregida


Ingredients

  • 1 Litres
    llet
  • 125 Grams
    sucre
  • 60 Grams
    maizena
  • 60 Grams
    farina
  • 1
    pell de limona
  • 1
    pell de taronja
  • 1
    branca de canyella
  • ou,farina i oli de gira-sol per fregir
  • sucre i canyella en pols per arrebossar

Elaboració

  1. Barregeu la Maizena, la farina i el sucre. Dissoleu-ho en un rajolí de llet i reserveu-ho.

  2. Poseu la resta de la llet amb la canyella, la pell de llimona i de taronja al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusionar 15 minuts.

  3. Coleu-ho, incorporeu-hi la mescla de Maizena i torneu-ho a posar el foc, remenant sense parar. Quan arrenqui el bull i s'espesseixi, traieu-ho del foc i repetiu-ho dins una safata folrada amb paper film, fins a uns 2 cm d'alçada. Deixeu-ho reposar ala nevera.

  4. Talleu-ne racions uniformes i arrebosseu-les amb farina i ou batut. Fregiu-les amb l'oli i arrebosseu-les amb una barreja de sucre i canyella en pols

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Llet fregida”