Gyoza mediterrànea

Cuiner/a
Categoria

 

          .    

Ingredients

  • 100 Grams
    farina
  • 50 Mililitres
    d’aigua
  • Sal
  • 15 Peces
    llagostins o gambes crues
  • Rúcula
  • dent d’all
  • chalota (ceba petita)
  • Olives negres
  • Pebre vermell dolç o picant
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sofregit de tomàquet i ceba
  • Salsa de soja
  • Maicena
  • Canyella en pols
  • Curri en pols

Elaboració

  1. Fem la massa : en un bol gran posa la farina i la sal, fes un volcà i afegeix l’aigua. Barreja fins a poder formar una bola. Deixa-la reposar al bol amb paper de cuina humit al damunt, durant uns 20 minuts.

  2. El farcit: Pela, neteja i pica els llagostins molt fi. Posa’ls en un bol.

    Trosseja les cebes fines, unes fulles de rúcula i unes quantes olives. Ratlla o trosseja molt fi l’all i ho poses al bol junt amb els llagostins.

    Afegeix un polsim de pebre vermell, un rajolí d’oli i sal. Deixa marinar mentre fas oblees de les gyozas

  3. Per formar i farcir les oblees: amassa amb el corró la massa fins obtenir una grossor d’uns 2 mm aproximadament. Talla la massa en cercles d’uns 7 cms. De diàmetre.

    Posa una cullerada del farcit al mig de les oblees i tanca-les amb una mica d’aigua.

  4. Per la salsa de soja, curry i canyella: En un bol posa una cullerada de maicena i aigua freda. Ho barreges fins a diluir-ho. Posa-ho dins un bol al foc, espera que bulli i afegeix la salsa de soja, la canyella i el curri. Deixa-ho coure un minutat i ja està llesta.

  5. Per coure i fregir les oblees: Poses a bullir aigua amb un xic de sal i incorpores les gyozas. Estaran llestes quan estiguin totes a la superfície.

    Paral·lelament, posa una paella amb un rajolí d’oli al foc.

    Retira les gyozas de l’aigua i marca-les a la paella calenta, mig minut per costat. Retira i emplata amb el sofregit de tomàquet a la base, la gyoza, la salsa de soja i una fulla de rúcula

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Gyoza mediterrànea”