Gyoza mediterrànea
.
Ingredients
Elaboració
Fem la massa : en un bol gran posa la farina i la sal, fes un volcà i afegeix l’aigua. Barreja fins a poder formar una bola. Deixa-la reposar al bol amb paper de cuina humit al damunt, durant uns 20 minuts.
El farcit: Pela, neteja i pica els llagostins molt fi. Posa’ls en un bol.
Trosseja les cebes fines, unes fulles de rúcula i unes quantes olives. Ratlla o trosseja molt fi l’all i ho poses al bol junt amb els llagostins.
Afegeix un polsim de pebre vermell, un rajolí d’oli i sal. Deixa marinar mentre fas oblees de les gyozas
Per formar i farcir les oblees: amassa amb el corró la massa fins obtenir una grossor d’uns 2 mm aproximadament. Talla la massa en cercles d’uns 7 cms. De diàmetre.
Posa una cullerada del farcit al mig de les oblees i tanca-les amb una mica d’aigua.
Per la salsa de soja, curry i canyella: En un bol posa una cullerada de maicena i aigua freda. Ho barreges fins a diluir-ho. Posa-ho dins un bol al foc, espera que bulli i afegeix la salsa de soja, la canyella i el curri. Deixa-ho coure un minutat i ja està llesta.
Per coure i fregir les oblees: Poses a bullir aigua amb un xic de sal i incorpores les gyozas. Estaran llestes quan estiguin totes a la superfície.
Paral·lelament, posa una paella amb un rajolí d’oli al foc.
Retira les gyozas de l’aigua i marca-les a la paella calenta, mig minut per costat. Retira i emplata amb el sofregit de tomàquet a la base, la gyoza, la salsa de soja i una fulla de rúcula
Comentaris
No hi ha comentaris encara