Galetes speculoos


Ingredients

  • 3,5
    culleradaes de canyella en pols
  • 2
    cullerades de gingebre en pols
  • 1
    cullerada de nou moscada en pols
  • 1
    cullerada de clau d'olor en pols
  • 1
    cullerada de cardamom en pols
  • 1
    cullerada de pebre negre en pols
  • 200 Grams
    mantega
  • 200 Grams
    sucre moreno
  • 60 Grams
    sucre morè de canya (muscovado)
  • 1
    ou
  • 400 Grams
    farina
  • 2 Grams
    sal
  • 6 Grams
    impulsor
  • 25 Grams
    espècies speculoos

Elaboració

  1. Barregeu la mantega pomada amb els sucre. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho. Incorporeu-hi la farina, la sal, les espècies i l'impulsor. Formeu un xurro de forma rectangular i embolcalleu-lo amb paper fil. Reserveu-lo al congelador

  2. Talleu el xurro en rodanxes fines i disposeu-les sobre la safata del forn. Enforneu les galetes uns 10 minuts a 180 graus, fins que siguin daurades

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Galetes speculoos”