Farcellets de salmó fumat amb cafè, farcits de formatge feta, espinacs i pinyons

logo aula mercat, petit OKlogo aula mercat, petit OK
Cuiner/a

  

 

 

 

 

    

Ingredients

  • Barreja d’enciams (lollo rosso, fulla de roure i escarola)
  • Lamines Salmó fumat
  • Bossa de Espinacs frescos
  • 150 Grams
    Formatge feta
  • 30 Grams
    Pinyons
  • Sobre de Cafè
  • Oli
  • vinagre
  • Sal
  • Pot Caviar de salmó petit

Elaboració

  1. Farcir el salmó fent farcellets

  2. Disposar cafè soluble i oli a sobre

  3. Acabar amb el mesclum al mig dels farcellets i caviar de salmó

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Farcellets de salmó fumat amb cafè, farcits de formatge feta, espinacs i pinyons”