Fals risotto de bolets

arrosarros
Cuiner/a
Categoria

   

 

 

 

 

 


Ingredients

  • 70 Grams
    d'arròs rodó
  • 10 Mililitres
    vi blanc
  • 10 Grams
    de bolets secs variats
  • 380 Mililitres
    d'aigua o brou de verdures
  • 10 Grams
    mantega
  • 10 Grams
    parmesà
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Introdueix a l’Ogya l’arròs i el vi blanc.
    Talla els bolets a trossets i afegeix-los a l’arròs juntament amb l’aigua i salpebra-ho.

  2. Cuina-ho al microones durant 15 minuts a 600W.
    Un cop cuit l’arròs afegeix-hi i desfés la mantega i el parmesà barrejant-ho bé amb l’arròs. Deixa reposar i serveix.
    Per donar-li un toc més fresc, pots afegir-li un rajolí d’oli d’alfàbrega al final.

  3. Aquesta recepta es pot adaptar al Ogya XL duplicant la quantitat dels ingredients.
    Afegeix dos minuts i controla el temps de cocció

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Fals risotto de bolets”