Entrepà de calamar amb maionesa d’all torrat



Ingredients

  • 4
    panets de brioix
  • 400 Grams
    calamars
  • 2
    cebes tendres
  • farina
  • sal
  • all
  • tinta de calamar
  • ou
  • oli d'oliva
  • oli de fira-sol

Elaboració

  1. Torrem els alls amb una mica d’oli.

  2. Triturem els alls amb l’oli i els deixem refredar.

  3. Fem una maionesa amb l’oli dels alls, oli de gira-sol, oli d’oliva, l’ou i la tinta de calamar.

  4. Tallem la ceba a la juliana i la saltem.

  5. Tallem els calamars a rodelles.

  6. Enfarinem els calamars i els fregim.

  7. Muntem l’entrepà posant primer la ceba, els calamars i fem uns punts de maionesa.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Entrepà de calamar amb maionesa d’all torrat”