El Klinghofer

15/03/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 125 Grams
    mantega pomada
  • 125 Grams
    sucre en pols
  • 1/2
    ou
  • 325 Grams
    farina
  • 25 Mililitres
    llet
  • 1 Pessic
    sal
  • 1
    culleradeta d'espècies

Elaboració

  1. Amb les varetes elèctriques,bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia

  2. Incorporeu-hi l'ou i bateu-ho fins que s'integri bé

  3. Incorporeu-hi la meitat de la farina,amb la sal i les espècies.Incoporeu-hi la llet i després la resta de la farina.Pot ser que necessiti una mica més de llet

  4. Separeu la massa en dues parts, embopliqueu-la film i reserveu-la a la nevera una estona

  5. Esteriu la massa amb un corró entre dos papers de forns, a un gruix de 4mm. Reserveu la massa estirada al congelador

  6. Ben congelada, talleu les dues peces de número, l'ajut d'una plantilla, un regle i un ganivet. Si durant el procés es descongela la massa, torneu-la a deixar una estona al congelador

  7. Reserveu les peces tallades al congelador

  8. Escalfeu el forn a 180 graus i coeu les galetes directmanet congelades un 12-15 minuts.Deixeu-les refredar sobre una reixeta

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “El Klinghofer”