El Klinghofer
Ingredients
Elaboració
Amb les varetes elèctriques,bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia
Incorporeu-hi l'ou i bateu-ho fins que s'integri bé
Incorporeu-hi la meitat de la farina,amb la sal i les espècies.Incoporeu-hi la llet i després la resta de la farina.Pot ser que necessiti una mica més de llet
Separeu la massa en dues parts, embopliqueu-la film i reserveu-la a la nevera una estona
Esteriu la massa amb un corró entre dos papers de forns, a un gruix de 4mm. Reserveu la massa estirada al congelador
Ben congelada, talleu les dues peces de número, l'ajut d'una plantilla, un regle i un ganivet. Si durant el procés es descongela la massa, torneu-la a deixar una estona al congelador
Reserveu les peces tallades al congelador
Escalfeu el forn a 180 graus i coeu les galetes directmanet congelades un 12-15 minuts.Deixeu-les refredar sobre una reixeta
Comentaris
No hi ha comentaris encara