Cuina de Nadal – Plat principal – Magret d’ànec



Ingredients

  • 2
    magrets d'ànec
  • 12
    llagostins
  • 250 Mililitres
    de suc de taronja
  • 60 Grams
    sucre morè
  • cardamon
  • 150 Grams
    puré de carbassa
  • coriandre fresc

Elaboració

  1. Poseu el sucre en un cassó a foc mitjà. Quan es comenci a caramelitzar hi afegiu el suc de taronja i el cardamom .

  2. Ho deixeu reduir fins que es comenci a espessir i ho retireu.

  3. Peleu i talleu els llagostins en forma de papallona.

  4. Coeu els magrets a foc mitjà-alt.

  5. Salteu els llagostins.

  6. Finalment, disposeu els elements de forma estètica.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina de Nadal – Plat principal – Magret d’ànec”