Cuina de Nadal – Entrant – Caneló de tàrtar de salmó



Ingredients

  • 250 Grams
    salmó fumat
  • 250 Grams
    salmó
  • 1/2
    ceba tendra
  • 1/2
    alvocat
  • 1
    tomàquet
  • maionesa
  • germinats
  • vinagre de vi blanc
  • caviaroli
  • sal

Elaboració

  1. Piqueu la ceba tendra i la submergiu 20 minuts en una barreja de vinagre i aigua al 50%.

  2. Traieu la pell i les llavors del tomàquet i el talleu a daus petits.

  3. Feu el mateix amb l’alvocat.

  4. Tritureu el salmó fresc.

  5. En un bol mescleu el salmó, el tomàquet, l’alvocat i la ceba escorreguda.

  6. Ho poseu a punt de sal i hi barregeu una mica de maionesa perquè us ajudi a lligar-ho.

  7. En un paper de forn hi estireu una capa de salmó fumat

  8. El farciu amb el tàrtar com si féssiu un caneló tradicional i l’emboliqueu.

  9. Talleu les puntes del caneló.

  10. Emplateu el caneló i hi poseu de forma estètica el caviaroli i els germinats.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina de Nadal – Entrant – Caneló de tàrtar de salmó”