Cuina de Nadal – Aperitiu – Bombons de salmó i alvocat



Ingredients

  • 1
    llom de salmó fumat o marinat
  • 150 Grams
    de crema de formatge
  • 1
    alvocat
  • 1
    llima
  • 1/2
    ceba
  • vinagre
  • salsa de soja

Elaboració

  1. Talleu el llom de salmó de llarg com si fossin bastonets.

  2. Talleu la ceba a la juliana, poseu-la en un bol coberta de vinagre i reserveu-la.

  3. Treballeu la crema de formatge per aconseguir una textura tova.

  4. Obriu l’alvocat per la meitat i traieu el pinyol, peleu l’alvocat. Sobre una taula, talleu-lo a làmines fines, es pot fer amb un pelador, i folreu els forats d’un motlle de glaçons.

  5. Ompliu-los amb una capa de crema de formatge, ratlladura de llima i els bastonets de salmó. A continuació, afegiu-hi una capa més de crema de formatge.

  6. Tanqueu el bombó amb les làmines d’alvocat.

  7. Reserveu els bombons a la nevera perquè quedin ben presos i traieu-los 5 minuts abans de consumir; acompanyeu-los amb la ceba i amaniu-los amb la salsa de soja.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina de Nadal – Aperitiu – Bombons de salmó i alvocat”