Cuina de Nadal – Aperitiu – Bombons de salmó i alvocat
Ingredients
Elaboració
Talleu el llom de salmó de llarg com si fossin bastonets.
Talleu la ceba a la juliana, poseu-la en un bol coberta de vinagre i reserveu-la.
Treballeu la crema de formatge per aconseguir una textura tova.
Obriu l’alvocat per la meitat i traieu el pinyol, peleu l’alvocat. Sobre una taula, talleu-lo a làmines fines, es pot fer amb un pelador, i folreu els forats d’un motlle de glaçons.
Ompliu-los amb una capa de crema de formatge, ratlladura de llima i els bastonets de salmó. A continuació, afegiu-hi una capa més de crema de formatge.
Tanqueu el bombó amb les làmines d’alvocat.
Reserveu els bombons a la nevera perquè quedin ben presos i traieu-los 5 minuts abans de consumir; acompanyeu-los amb la ceba i amaniu-los amb la salsa de soja.
Comentaris
No hi ha comentaris encara