Cuina d’aprofitament – Raviolis de carn d’olla amb salsa de ceba



Ingredients

  • carn d'olla (carcanades de pollastre, ossos d'esquena, os de pernil ...)
  • 1/2
    ceba cuita tallada petita
  • 1/2
    ceba cuita tallada a la juliana
  • nata
  • porro
  • 25 Grams
    de farina
  • pasta de lassanya
  • 150 Mililitres
    de llet

Elaboració

  1. Poseu les peles de gamba amb les restes de verdura, cobert tot d’aigua freda, i ho feu bullir 1o minuts.

  2. Poseu a hidratar la pasta de lasanya i la talleu a la mida desitjada.

  3. Desosseu la carn d’olla i la tritureu.

  4. En una cassola coeu 5 minuts la carn d’olla amb la ceba i la farina.

  5. Passat aquest temps, hi afegiu la llet i li feu arrencar el bull.

  6. Ho deixeu refredar.

  7. Poseu a bullir la nata amb la ceba fins que perdi un terç del volum, ho poseu a punt de sal i ho tritureu.

  8. Emboliqueu els raviolis.

  9. Cobriu els raviolis amb la salsa de ceba i ho decoreu amb el porro picat.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina d’aprofitament – Raviolis de carn d’olla amb salsa de ceba”