CROQUETES DE SALMÓ AL CURRY


   

Ingredients

  • 250 Mililitres
    fumet de salmó (espines, pell i cap)
  • Mantega
  • Oli d’oliva verge
  • 1 Peça
    ceba ( opcional)
  • 120 Grams
    farina
  • 250 Mililitres
    llet de coco
  • cullerada de pasta de curri verd
  • salmó ( part de la cua)
  • Farina per arrebossar
  • Pa ratllat

Elaboració

  1. Ei! Ets davant d’una recepta picant! Comença fent un fumet amb les espines, pell i cap del salmó, bullint-ho uns 30 minuts

  2. Paral·lelament, sofregeix la ceba picada molt fina amb la mantega i l’oli verge, i quan estigui daurada incorpora la farina i torra-la uns minuts donant-li aire amb una varilla de mà (el color i l’olor ens guia)

  3. A continuació, afegeix el fumet de salmó i la llet de coco, i segueix removent amb les varilles. Ho cous durant uns 10 minuts i li afegeixes la pasta de curri juntament amb la cua de salmó (prèviament trossejada) i la sal

  4. El salmó necessita poca cocció ja que amb la calor de la massa es cou, podràs retirar l’olla del foc quasi d’immediat

  5. Passa la massa a una safata gran i deixa refredar. Una vegada freda, posa-la a la nevera durant unes hores

  6. Quan tinguis la massa ben freda, llesta per fer les croquetes. Farina, ou, pa ratllat i a fregir.

    Ull que cremen!

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “CROQUETES DE SALMÓ AL CURRY”