CROQUETES DE SALMÓ AL CURRY
Ingredients
Elaboració
Ei! Ets davant d’una recepta picant! Comença fent un fumet amb les espines, pell i cap del salmó, bullint-ho uns 30 minuts
Paral·lelament, sofregeix la ceba picada molt fina amb la mantega i l’oli verge, i quan estigui daurada incorpora la farina i torra-la uns minuts donant-li aire amb una varilla de mà (el color i l’olor ens guia)
A continuació, afegeix el fumet de salmó i la llet de coco, i segueix removent amb les varilles. Ho cous durant uns 10 minuts i li afegeixes la pasta de curri juntament amb la cua de salmó (prèviament trossejada) i la sal
El salmó necessita poca cocció ja que amb la calor de la massa es cou, podràs retirar l’olla del foc quasi d’immediat
Passa la massa a una safata gran i deixa refredar. Una vegada freda, posa-la a la nevera durant unes hores
Quan tinguis la massa ben freda, llesta per fer les croquetes. Farina, ou, pa ratllat i a fregir.
Ull que cremen!
Comentaris
No hi ha comentaris encara