Crème brûlée de moniato i mandarina

DSC 1014DSC 1014
Cuiner/a
Categoria

   

 

 

 


Ingredients

  • 225 Grams
    moniato cuit i pelat
  • 175 Mililitres
    nata líquida
  • ous
  • 50 Grams
    sucre
  • mandarines

Elaboració

  1. Coure el moniato al forn a 190º fins que sigui tou. Deixar refredar i pelar.
    .

  2. En un cassó, escalfar la nata i la pell de mandarina. Quan arrenqui el bull, treure del foc, tapar i deixar infusionar 15 minuts. Colar la pell de mandarina

  3. Triturar amb el túrmix el moniato, la nata, el sucre i els ous.
    Repartir la crema en recipients individuals que puguin anar al forn

  4. Tapar-los amb paper d’alumini i coure’ls al bany maria al forn durant uns 15 minuts a 150º.
    Reservar a la nevera un mínim de dues hores

  5. Si es vol, al moment de servir, afegir sucre per sobre i cremar-lo amb un bufador. Servir acompanyat d’uns grills de mandarina pelats

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crème brûlée de moniato i mandarina”