Crema pastissera

coca cremacoca crema

Ingredients

  • 500 Mililitres
    llet
  • 40 Grams
    midó de blat de moro
  • 4
    rovells d'ou
  • 140 Grams
    sucre
  • 1/2
    pell de llimona
  • 1/2
    branca de canyella

Elaboració

  1. Reserveu una part de la llet freda

  2. Poseu la resta de la llet en un cassó al foc,amb la pell de llimona i la canyella. Quan arrenqui el bull, pareu el foc i deixeu-ho infusionar uns 15 minuts

  3. Barregeu la llet reservada amb la maizena

  4. Barregeu els rovells amb sucre i afegiu-hi la llet i la maizena

  5. Aboqueu la llet infusionada sobre els roells, remeneu-ho i coleu-ho.Torneu a posar la barreja al foc fins que faci el primer bull i s'espesseixi. Cal remenar tota l'estona per evitar que s'enganxi i faci grumolls.Tapeu-ho amb paper film a pell i reserveu-ho a la nevera

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema pastissera”