Crema diplomàtica

Cuiner/a
Categoria

Ingredients

  • 500 Grams
    llet
  • 100 Grams
    rovell
  • 100 Grams
    sucre
  • 40 Grams
    maizena
  • vainilla i pel llimona
  • 3
    fulles de gelatina
  • 30 Grams
    mantega
  • 150 Grams
    nata
  • 10 Grams
    rom ( opcional)

Elaboració

  1. Reserveu una petita part de la llet per dissoldre-hi la maizena

  2. Poseu la resta de la llet en una cassó el foc amb les aromes i el sucre. Quan bulli, aparteu-ho del foc, tapeu-ho i deixeu-ho infusinar 10 minuts

  3. Dissoleu la maizena en llet freda reservada. Incorporeu-hi els rovells. Aboqueu-hi la llet infusinada, cpleu-ho i torneu-o a aposar el foc. Remeneu-ho amb una llengua de gat per evitar que s'enganxi, i amb varetes al final quan comenci a espessir. Al primer bull, retireu la crema del foc. Incorporeu-hi la gelatina hidratada, la mantega i, opcionalment, el rom.

  4. Filmeu la crema a pel i deixeu-la refredar fins a uns 25 graus

  5. Munteu la nata i barregeu-la amb la crema

  6. Col.locar la crema dins una màniga pastissera amb boquilla rodona

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema diplomàtica”