Crema de praline de castanyes amb pa, oli i xocolata

2012-12-01 14.57.07r2012-12-01 14.57.07r
Cuiner/a
Categoria

 

 

 

 

 

   

Ingredients

  • 150 Grams
    castanyes torrades
  • 120 Grams
    sucre
  • 100 Grams
    xocolata fondant
  • 100 Grams
    xocolata negre
  • 1 Cullerades sopera
    cacau pur en pols
  • 200 Mililitres
    llet sencera
  • 1 Cullerades sopera
    llet amb pols
  • 150 Grams
    d’oli de girasol.

Elaboració

  1. Torrar les castanyes de manera tradicional

  2. Triturar les castanyes torrades a la velocitat 10 durant 15 segons

  3. Afegir les xocolates i triturar 20 segons a la velocitat 9.

  4. Afegir la llet amb pols, la llet sencera, l’oli i programar 7 minuts, a 50º i velocitat 4

  5. Ho guardarem a la nevera, o bé ho podem congelar

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema de praline de castanyes amb pa, oli i xocolata”