Crema de mongetes seques



Ingredients

  • 400 Grams
    mongetes blanques cuites
  • 500 Grams
    carbassa
  • 1
    ceba
  • 2
    alls
  • brou vegetal o aigua
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Peleu i talleu la carbassa a daus.

  2. Poseu a coure la ceba tallada fina i els alls pelats i sencers en una olla amb l'oli calent fins que comencin a agafar color.

  3. Afegiu la carbassa, la sal i el pebre a l'olla i ho deixeu coure uns minuts més.

  4. Afegiu-hi el brou fins cobrir-ho tot. Tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 10-15 minuts.

  5. Aboqueu-hi les mongetes i deixeu-ho coure uns minuts més.

  6. Afegiu-hi un rajolí d'oli i ho tritureu, procurant que quedi una crema ben fina.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema de mongetes seques”