Crema de cafè

Categoria

       

Ingredients

  • 1/2 Litres
    llet

  • 100 Grams
    sucre

  • 25 Grams
    maicena

  • rovellsd’ou

  • 1 Cullerades sopera
    Nescafè


Elaboració

  1. Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegi

  2. Afegir el nescafè i tornar a batre. Afegir la maicena passada per un colador fi i la llet poc a poc Remenar fins que no quedin grumolls

  3. Coure en un recipient amb tapa al 50% durant 3 minuts i remenar

  4. Coure 3 minuts més i tornar a remenar. Coure 2 minuts més i remenar

  5. Si cal coure 1 minut més i remenar. Tapar amb film transparent perquè no faci pell i deixar refredar. Remenar i servir en bols o copes

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema de cafè”