Crema catalana

21/06/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 1 Litre
    llet
  • 8
    rovells d'ou
  • 150 Grams
    sucre
  • 40 Grams
    maizena
  • 1
    branca de canyella
  • 1
    pell de limona

Elaboració

  1. Dissoleu la Maizena en una petita part de la llet. Incorporeu-hi els rovells i reserveu-ho.

  2. Poseu la resta de la llet en una cassó el foc amb canyella, la llimona i el sucre. Quan bulli, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusinar 15 minuts

  3. Aboqueu la llet infusionada sobre els rovells, coleu-ho i torneu-ho a posar el foc remenant contínuament fins que faci el primer bull.

  4. Repartiu-la dins les cassoletes, poseu paper film com si fos una pell i reserveu-la a la nevera. Just el moment de servir, cremeu-la amb una pala de cremar.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema catalana”