Cake pops

Cuiner/a
Categoria
Raccions 9
Què necessitaràs?
Robot de cuina
Palets de fusta
Temps de preparació
30m

Ingredients

  • 100 Grams
    galetes farcides de xocolata
  • 35 Grams
    formatge Philadelphia
  • 9
    broquetes de fusta
  • xocolata negra, amb llet i blanca
  • Mantega de cacau
  • Elements per decorar

Elaboració

  1. Triturar les galetes amb un robot de cuina.

  2. Afegir el formatge i barrejar bé.

  3. Formar una bola amb la massa. Fer un xurro i tallar-lo en 9 trossos iguals. Donar forma de bola cada trosset.

  4. Enganxar el palet de fusta amb xocolata desfeta a cada bola i reservar a la nevera.

  5. Desfer les xocolates. Banyar cada boleta amb una de les xocolates i decorar amb els guarniments.

  6. Reservar els cake pops a la nevera

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cake pops”