Bunyols de xocolata

bunyols de xocolata (974 x 731)bunyols de xocolata (974 x 731)
Cuiner/a
Categoria

     

Ingredients

  • 130 Grams
    ou
  • 80 Grams
    aigua
  • 30 Grams
    sucre
  • 20 Grams
    cacau
  • 145 Grams
    farina
  • 3 Grams
    Royal
  • 200 Grams
    xocolata 60% de cacau
  • 200 Grams
    nata líquida per muntar

Elaboració

  1. Foneu la xocolata al microones, a baixa potència, vigilant que no es cremi

  2. Escalfeu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata

  3. Barregeu-ho bé fins que quedi ben homogeni. Repartiu la ganache en glaçoneres i reserveu-ho al congelador

  4. Per a la massa dels bunyols Tritureu amb la batedora tots els ingredients

  5. Tapeu-ho amb paper film i reserveu-ho unes dues hores a la nevera

  6. Desemmotlleu els glaçons de ganache i claveu-hi un escuradents

  7. Banyeu-los amb la massa dels bunyols i fregiu-los amb oli ben calent

  8. Reserveu-ho sobre un paper absorbent. Espolseu-hi una mica de sucre en pols per sobre i serviu-ho immediatament

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bunyols de xocolata”